Stærke kompetencer

Uddannet grafisk designer med mere en 20 års erhververfaring med opgaver til tryk og skærm. Jeg udbygger og opdaterer hvert år mine kompetencer med kurser og netværksmøder.

Godt netværk

Jeg har gode samarbejdsrelationer og kan derfor tilbyde dig fair priser på fritlægninger og alt slags tryk og print. Du kan dog altid få din trykklare PDF udleveret, så du ikke er låst.

Stor fleksibilitet

Uanset om du har behov for et lille visitkort eller en fast freelancer til din virksomhed hjælper jeg gerne. LIge som jeg, efter nærmere aftale, kan arbejde i weekender og på helligdage.

Spar de faste personaleudgifter

Har du brug for en fast grafiker til din virksomhed eller måske kun lige i forbindelse med opstart af dit firme, så er fordelene ved at bruge en momsregistreret freelancegrafiker åbenlyse.

  Ingen udgifter til pension, feriepenge, personalegoder m.v.
  Ingen udbetalt løn i forbindelse med sygefravær
  Ingen udgifter til computer, softwarelicenser m.m.
  Du betaler kun effektiv arbejdstid

Læs mere om mine forskellige tilbud her

Iværksætterpakker til fair priser

Skal du have logo, website, visitkort, brevpapir m.m.? Med en iværksætterpakke har du styr på omkostningerne – du får de ting, du har brug for, til en samlet lav pris.

Book et gratis afklaringsmøde

Overvejer du om mine grafiske tjenester kan hjælpe dig videre? Kom forbi til en uforpligtende snak, vend dine ideer, og få lidt kreativ sparring om hvordan de kan føres ud i livet.