Royal League baggrund
Royal League baggrund med blå belysning
Royal League baggrund

Royal League (2004-2007)

ROYAL LEAGUE er en skandinavisk fodboldturnering, der spilles i vinterhalvåret og som de fire bedste hold fra Danmark, Norge og Sverige kvalificere sig til. Turneringen er et samarbejde mellem de tre skandinaviske fodboldforbund

Royal League eksisterede i tre turneringsår, og jeg var AD´er på på den trykte og webbaserede identitet (avis- og bannerannoncer, kampmagasiner, website, designmanualer m.m.) i både Danmark, Norge og Sverige samtlige år.

Efter den grafiske linjer var skabt, har jeg færdiggjort Indesign og PhotoShop-skabeloner samt designmanualer til de respektive deltagende klubbers grafikere eller reklamebureauer, så de kunne varetage den lokale og nationale annoncering.

Designeksemplerne er alle fra 2006/2007 kampagnen. Kampene spilles i den kolde, mørke tid, og ofte med snefnug dalende ned. Derfor bliver kampagnen holdt i et isblåt univers.

Kampannoncer og kampmagasinets forside viser altid en fotomontage af en duel mellem en profil fra hvert hold. I avisannoncer, var det en duel mellem de nationale profiler, hvis der blev annonceret flere kampe i samme annonce.

Projekt data:

  • Klient: Royal League (DBU, SvFF & NFF)
  • Dato: Efterår 2004 – forår 2007
  • Kategori: Branding, Design
  • Website: Ja, men det eksisterer ikke mere
Similar Projects
yearbook Stack
placeholder

DBU årsberetning

us placeholder landscape
placeholder

Project Example 2 – Illustrations

us placeholder landscape
placeholder

Project Example 2 – Nature

DBU årsberetning
Project Example 1 – Magazine
Royal League baggrund